Despre noi Focsani Nord Green Vista 4 Green Vista 5 Contact
Valcom - Focsani, Vrancea
Infiintata in anul 2007, VALCOM Construct activeaza pe piata de constructii din Vrancea si judetele limitrofe. Datorita seriozitatii, atentiei la detaliu si capacitatii de a oferi solutii inteligente si economice, VALCOM Construct a devenit unul dintre cei mai importanti constructori din judet. Multumita abordarii sale creative si inovative si disponibilitatii echipei sale de a folosi/aplica cele mai noi materiale/solutii de constructie, VALCOM Construct are un portofoliu remarcabil de lucrari civile si industrial.

Datorita experientei acumulate, personalului calificat si utilajelor performante, oferim clientilor servicii de constructii industriale de calitate la preturi accesibile.

Profesionalismul, rigurozitatea executiei, flexibilitatea in adoptarea unor solutii novatoare, promptitudinea specialistilor nostri, orientarea spre nevoile clientilor, permanenta comunicare, abordarea calitativa, respectarea standardelor de calitate si a normelor de siguranta pozitioneaza VALCOM Construct in topul companiilor de constructii industriale.

Echipele noastre de constructori au asigurat, de-a lungul activitatii, permanenta pe santiere atat din Vrancea cat si din judetele limitrofe: Bacau, Vaslui, Galati, Braila, Buzau.

Domeniul de expertiza VALCOM Construct acopera atat cladiri civile cat si industriale: case, blocuri, hale de productie sau depozitare, scoli, gradinite.

VALCOM Construct este si dezvoltator imobiliar, in anul 2013 terminand constructia unui cartier de lux format din 10 case oferite la cheie, aflat la numai 5km de Focsani.

VALCOM Construct a inregistrat, in ultimii trei ani, o cifra de afaceri globala de 1.322.398 RON. Echipa noastra este tanara si este formata din 20 de specialisti in constructii, printre care ingineri constructori, arhitecti, maistri constructori care au contribuit la constructia cladirilor din portofoliul companiei, cu o valoare totala de peste 20.000mp construiti.

VALCOM Construct isi ghideaza activitatea dupa standarde de calitate certificate ISO 9001. Toate santierele deschise asigura o maxima protective a mediului, conform standardelor impuse de certificatul ISO 14001 pe care VALCOM Construct l-a obtinut anul acesta.

MISIUNE

Imbratisam viziunea clientului nostru si depunem toate eforturile ca aceasta sa se materializeze, prin furnizarea de servicii de inalt standard professional. Oferim cele mai bune soluţii pentru protecția mediului, prin implicarea totala si responsabila a echipelor noastre de specialisti, respectand toate aspectele legate de siguranta si sanatate.
- Imbratisam viziunea clientului nostru
- Livram servicii de inalt standard
- Protejam si conservam mediul inconjurator
- Instruim si protejam echipa de constructie

VIZIUNE

Viziunea noastra este de fapt promisiunea pe care noi o facem in fata tuturor partenerilor noștri, aceasta devenind de fapt „Perspectiva noasta pentru viitor”, felul în care noi, echipa VALCOM Construct, dorim sa facem diferenta:

Perspectiva noastra – Constructor pasionat, luptand pentru perfecţiune in fiecare zi, imbratisand provocarile si generand o experienta exceptionala pentru clienti.

Viziunea noastra este, de asemenea, harta dupa care ne ghidam in activitatile noastre de zi cu zi. Este ceea ce trebuie sa facem pentru a putea sustine dezvoltarea durabila a firmei noastre.

Ne angajam sa creem si sa conservam un mediu de lucru care incurajează noile idei, inovatii si care stimuleaza dezvoltarea profesionala. Ne protejam angajatii si le creem un mediu in care se simt in siguranta si valorosi, considerand siguranta lor personala ca fiind una dintre prioritatile noastre cele mai inalte.

Ne straduim sa creem relatii pe termen lung cu clientii VALCOM Construct, bazate pe experiente pozitive si satisfactia lucrului bine facut.

Cu partenerii nostri dezvoltam relatii pe termen lung bazate pe respect si valori comune.

Construim si dezvoltam in armonie cu natura, pe care o protejam si o conservam.

VALORI

Valorile noastre sunt reprezentate de principii dupa care ne ghidam actiunile in fiecare zi. Aceasta reflecta preocuparea noastra constanta de a ne depasi constant limitele si de a deveni tot mai buni in ceea ce facem, pentru a putea servi mai bine intereselor clienților nostri.
- Pasiune de a construi
- Leadership
- Responsabilitate
- Gandire pozitiva
- Inovatie
- Cooperare
- Integritate
- Transparenta

Pornind din prima etapa a proiectului, clientii VALCOM Construct beneficiaza de transparenta totala, putand afla in orice moment pe ce anume sunt cheltuiti banii.

PROFESIONALISM

Echipa noastra este formata din cei mai buni specialisti in domeniu. Pe intreaga perioada a derularii unui contract veti fi in contact permanent cu un reprezentant VALCOM Construct care va va tine la curent cu evolutia lucrarilor si va va oferi explicatii si sugestii de imbunatatire a proiectului dvs.

Pe parcursul celor 7 ani de experienta am realizat o serie de parteneriate strategice care ne apermit sa va oferim un raport calitate / pret imbatabil!
Trimite-ne proiectul
si noi iti facem o cotatie de pret