Despre noi Focsani Nord Green Vista 4 Green Vista 5 Contact
Construcții civile
Doriti sa va construiti un sediu de firma, o casa sau sa renovati un apartament? Va stam la dispozitie cu cele mai bune solutii!

VALCOM Construct executa lucrari profesionale de constructii civile la standarde europene.

Cu o experienta de peste 7 ani in domeniul constructiilor civile, echipa noastra executa diverse tipuri de lucrari de constructii incepand de la case la cheie sau la rosu, vile de vacanta, consolidari, termoizolatii, mansardari, amenajari interioare, hidroizolatii, acoperisuri si servicii complete de mentenanta pana la proiecte cu un grad ridicat de complexitate.

Echipa noastra foloseste doar materiale de calitate, echipamente si utilaje profesionale pentru toate tipurile de constructii civile.

CONSTRUCTII CASE LA CHEIE

Firma noastra ofera cele mai bune servicii de constructii case la cheie. Constructia porneste de la casa la rosu si consta in executarea finisajelor interioare si exterioare si montarea instalatiilor electrice, sanitare si termice.

Fluxul tehnologic pentru realizarea unei astfel de constructii presupune urmatoarele etape:
- Proiectarea casei de catre architect si realizarea proiectului
- Pentru realizarea proiectului aveti nevoie in primul rand de obtinerea unui certificate de urbanism, de toate avizele (de mediu, pompieri, etc.), de studii geotehnice ale terenului pe care urmeaza sa se amplaseze casa si de autorizatie de constructive eliberata de catre autoritatile locale
- Realizarea proiectelor este o conditie necesara, fara de care nu putem demara contruirea casei la rosu.
- Urmeaza trasarea amplasamentului casei, conform proiectului, cu ajutorul aparatelor de inalta performanta, de catre inginerii nostril geodezi.
- Realizarea fundatiei (sapatura, armare si betonare)
- Ridicarea peretilor exterior concomitant cu armarea, cofrarea si betonarea elementelor structurii de rezistenta (diafragme, stalpi si plansee)
- Ridicarea structurii acoperisului pe care se va monta, ulterior, tigla ceramic, tigla metalica sau orice alt tip de invelitoare dorit de dumneavoastra.
- Compartimentarea camerelor casei conform proiectului (ridicarea peretilor interiori)
- Montarea tamplariei PVC (sau lemn, la alegere) pentru geamurile constructiei, continuand cu tencuiala exterioara.
- Finisajele interioare constau in montarea tavanelor false (din gips-carton), tencuirea si gletuirea peretilor interior. In pasul urmator, se executa zugravirea peretilor si tavanelor, placarea peretilor si pardoselii cu faianta, gresie sau parchet si, nu in ultimul rand, montarea usilor exterioare si interioare.


Urmatoarea faza este instalarea accesoriilor sanitare: vase de toaleta, chiuvete, cabine de dus, cazi si a instalatiilor aferente.

Instalatia termica va cuprinde amplasarea caloriferelor pentru fiecare camera si instalarea centralei termice.

Lucrarile pentru instalatia electrica cuprind montarea tabloului general, a prizelor si a intrerupatoarelor pentru toate camerele.

Proiectul de constructii case la cheie nu include si amenajarea curtii interioare sau constructia gardului imprejmuitor proprietatii insa aceste lucrari pot fi efectuate la cererea clientului.

CONSTRUCTII CASE LA ROSU

Daca doriti sa va construiti o casa noua, fara finisaje, ati ajuns unde trebuie! Noi va oferim cele mai bune servicii si proiecte de constructii case la rosu.

Fluxul tehnologic al unei astfel de constructii presupune urmatoarele etape:
- Proiectarea casei si realizarea proiectului
- Pentru proiect aveti nevoie in primul rand de obtinerea certificatului de urbanism, de avize (de mediu, pompieri, etc.)
- Realizarea proiectelor este o conditie necesara, fara de care nu putem demara contruirea casei la rosu.
- Urmeaza trasarea amplasamentului casei, conform proiectului, cu ajutorul aparatelor de inalta performanta, de catre inginerii nostril geodezi.
- Realizarea fundatiei (sapatura, armare si betonare)
- Ridicarea peretilor exterior concomitant cu armarea, cofrarea si betonarea elementelor structurii de rezistenta (diafragme, stalpi si plansee)
- Ridicarea structurii acoperisului: capriori si astereala, pe care se va monta ulterior, la alegerea dumneavoastra, tigla ceramic, tigla metalica sau orice alt tip de invelitoare)
- Compartimentarea camerelor constructiei (ridicarea peretilor interiori)


La constructia unei case la rosu nu sunt incluse finisajele exterioare si interioare, montarea invelitorii acoperisului sau realizarea instalatiilor necesare (sanitare, electrice, termice, etc)

Preturile practicate de firma noastra contin manopera si materialele folosite si se calculeaza in functie de suprafata construita a casei dumneavoastra. In functie de tipul de materiale folosite si de complexitatea proiectului, preturile pot diferi de la o constructie la alta.
Trimite-ne proiectul
si noi iti facem o cotatie de pret