Despre noi Focsani Nord Green Vista 4 Green Vista 5 Contact
apartamente de vanzare focsani vrancea
Apartamente de vânzare Focșani
Cauti apartamente de vanzare in Focsani? La noi gasesti una dintre cele mai bune oferte • direct de la dezvoltator.

Infiintata in anul 2007, VALCOM Construct activeaza pe piata de constructii din Vrancea si judetele limitrofe.

Datorita seriozitatii, atentiei la detaliu si capacitatii de a oferi solutii inteligente si economice, VALCOM Construct a devenit unul dintre cei mai importanti constructori din judet. Multumita abordarii sale creative si inovative si disponibilitatii echipei sale de a folosi / aplica cele mai noi materiale si solutii de constructie, VALCOM Construct are un portofoliu remarcabil de lucrari civile si industriale.

apartamente de vanzare focsani vrancea


Complexul rezidențial Green Vista 4 din Focșani

A apărut din necesitatea de a satisface cele mai exigente gusturi, ca o alternativă profesionistă în domeniul construcțiilor de apartamente. Clădirea este poziționată într-o zonă centrală a orașului Focșani, în imediata apropiere a Colegiului Național Unirea. Beneficiază de o arhitectură unică cu un regim de înălțime D + P + 6. Este formată din 3 garsoniere, 16 apartamente cu 2 camere și 3 apartamente cu 3 camere.

Complexul rezidențial Green Vista 5 din Focșani

A apărut ca o alternativă profesionistă în domeniul construcțiilor de apartamente din necesitatea de a satisface cele mai exigente gusturi. Ansamblul rezidențial este poziționat într-o zonă centrală a municipiului Focșani, în imediata apropierea a Pieței Moldovei, sediul Finațelor Publice Focșani și a Colegiului National A. I. Cuza. Clădirea beneficiază de o arhitectură unică și are un regim de înălțime D+P+2+M, formată din 16 apartamente cu 2 camere, 7 apartamente cu 3 camere și 2 spații de birouri situate la parter, respectiv demisol.

Contactează-ne acum
apartamente de vânzare în Focșani